Nå rätt målgrupp. Spendera inte pengar på att nå fel målgrupp

Nå ut till de som aktivt söker efter dina varor och tjänster

Betala endast när en potentiell kund klickar på din länkadress

Sökordsannonsering

Sökordsannonsering eller Google Ads är ett effektivt verktyg för att nå de översta platserna på sökmotorernas sökresultat. Det är ett bra komplement till vanlig sökmotoroptimering där resultat vanligtvis tar längre tid att uppnå. Google Ads, fungerar på ett sätt där du betalar för att synas i översta sökträffarna och i högerspalten. En stor fördel med den här typen av annonsering är att du når en relevant och intresserad kundgrupp, eftersom du själv väljer mot vilka sökord annonsen ska visas.

Var på toppen utan extra kostnad

Betala per click eller “Pay Per Click” som det heter på engelska är strategin som används i samband med annonsering på Google. Då varje annonsklick bär med sig en kostnad så är det vitalt att dina annonser är spetsade. Vårt team hjälper dig att få ut det mesta av din budget för sökordsannonsering. Alltså hög konvertering till lägre kostnad per klick.

Betala Per Klick

Vi tar oss tid för att lära känna ditt företag, så att vi kan utveckla unika strategier som anpassas till dina mål. Varje annons skrivs på ett unikt sätt som främjar ditt företags effektivitet när det kommer till Google Ads kampanjer. Genom att använda "Pay Per Click" maximerar du chansen att få effektivare annonser. De som ser dina annonser kanske inte är intresserade av dina tjänster men å andra sidan de som klickar på din annons har betydligt större chans att vara en potentiell kund.

Börja din digitala resa IDAG!

Låt oss bli din partner och öka din närvaro online

Call Now Button