Google Adwords

Lönsamt och kostnadseffektivt

Betala dig upp till toppen med
Google Adwords.

Sökordsannonsering

Nå resultat på ett kostnadseffektivt sätt

Sökordsannonsering eller Google Adwords är ett effektivt verktyg för att nå de översta platserna på sökmotorernas sökresultat. Det är ett bra komplement till vanlig sökmotoroptimering där resultat vanligtvis tar längre tid att uppnå. 

google-ads

Google Adwords

Sökordannonsering

Google Adwords, fungerar på ett sätt där du betalar för att synas i översta sökträffarna och i högerspalten. En stor fördel med den här typen av annonsering är att du når en relevant och intresserad kundgrupp, eftersom du själv väljer mot vilka sökord annonsen ska visas.

Betala per klick

Du betalar endast när någon klickar

Betala per click eller “Pay Per Click” som det heter på engelska är strategin som används i samband med annonsering på Google. Då varje annonsklick bär med sig en kostnad så är det vitalt att dina annonser är spetsade. Vårt team hjälper dig att få ut det mesta av din budget för sökordsannonsering. Alltså hög konvertering till lägre kostnad per klick.

Skräddarsydda annonser

Effektiva rubriker sparar tid och resurser

Vi tar oss tid för att lära känna ditt företag, så att vi kan utveckla unika strategier som anpassas till dina mål. Varje annons skrivs på ett unikt sätt som främjar ditt företags effektivitet när det kommer till Google Ads kampanjer.

Få hjälp med din digitala marknadsföring hos googstr.se

Vi är först på google!

Tack vare Googstr och deras know-how....

Få hjälp med din digitala marknadsföring hos googstr.se

Googstr hjälpte vår reparationskedja Fix My Phone att nå första platsen på Google. Googstr´s arbetssätt blev en succé för vår verksamhet. Tack vare detta har vi ökat vår omsättningen till över 50 miljoner kronor. Vi har på grund av detta lyckats utöka verksamheten genom att öppna allt fler butiker. Därmed har vi idag 25 butiker i Sverige. Det var verkligen värt pengarna som investerades för att i gengäld få högre avkastning.  Googstr rekommenderas starkt till företag som vill expandera med hjälp av digital marknadsföring och kort sagt öka omsättningen.

Ta första steget!
Kontakta oss!

Ta reda på vilka åtgärder som krävs för att nå nästa nivå med hjälp av den digitala marknadsföringen.

  • Har ditt företag rätt webbsida?
  • Hur bra rankas ni på Google?
  • Har ni bra närvaro på sociala medier?
Close Menu