SEO - Bolag i BORÅS

GOOGSTR levererar grymma resultat på SEO i Borås

Sökordsoptimering i Borås

Ditt företag når en topplacering i sökresultat som bland annat Google, med hjälp av SEO analys och avancerad sökordoptimering i Borås.​

Bra placering skapar nya affärer

Synlighet genom bra marknadsföring skapar nya möjligheter för företag. Det finns olika sätt att nå ut till potentiella kunder genom digital marknadsföring, men vi på Googstr tycker att den mest långsiktiga investeringen görs med en satsning på sökmotoroptimering, eller SEO som det kort kallas. Utveckla din SEO på hemsidan med hjälp av en webbyrå som på väldigt kort tid blivit erkänt som experter inom digital marknadsföring och SEO. ’’Google Search To Revenue’’ är vad Googstr kort står för och betyder att vi finns med dig och ditt företags utveckling från början av dina sökresultat enda fram till att resultatet omvandlats till en omsättning.

Behöver du hjälp med att utveckla din SEO? Eller har du frågor kring SEO?

SEO kan delas upp i 3 delar.

Sökmotoroptimering (SEO) eller sökordsoptimering arbetar man med för att hemsidan ska rankas så högt som möjligt. Arbetet kan delas upp i tre olika delar.

Del 1. Optimering av text-innehåll

Optimering av texter på hemsidan. Titlar och meta-taggar är exempel på dessa, samt att man arbetar med och utvecklar användarvänligheten av textens utformning.

Del 2. Länkstrategi

Länkstrategi – här fokuserar arbetet på att få inlänkar från externa webbplatser så som till exempel olika bloggar, nyhetssidor och informationssidor. Detta arbetet gör att din webbplats får en högre auktoritet som resulterar i en högre placering hos sökmotorerna.

Del 3. Teknisk Optimering

Teknisk optimering – I den här delen så arbetar man med att optimera filerna på webbplatsen så att de inte tar onödigt plats, vilket resulterar i att hemsidan får en snabbare laddtid. Man optimerar även hemsidan för att det ska vara enklare att navigera på den och för att den ska vara mobilanpassad. Dessutom är det viktigt att webbplatsen inte har några brutna länkar som inte leder någonstans. 

SEO Borås

Sökmotoroptimering i Borås

Aldrig har företag slagits om bästa möjliga synlighet som de gör idag. Därför är det viktigt att ditt företag når en topplacering hos sökmotorer som Google.

Genom en sammansättning av resultat som baseras på fakta av avancerade mätningar, kan vi på Googstr hjälpa ert företag med utveckling av SEO, och på så sätt även öka er omsättning.

 

Undrar du hur vi jobbar?

Rankning och utdelning

Till höger anges antal procent som varje placering på sökresultatet på Google genererar.
Första placering
32.5%
Andra placering
17.7%
Tredje placerin
11.4%
Fjärde placering
8.1%
Femte placering
6.1%
Sjätte placering
4.4%
Sjunde placering
3.5%
Åttonde placering
3.1%
Nionde placering
2.6%
Tionde placering
2.4%
Call Now Button