SEO GÖTEBORG

GOOGSTR levererar bäst resultat på SEO i Göteborg

Seo optimering i full fart med Googstr - SEO Göteborg

Bra placering skapar affärer med SEO i Göteborg

Det är ett känt faktum att  synlighet skapar nya möjligheter för företag inom marknadsföring. Inom digital marknadsföring finns det många olika sätt att nå ut till potentiella kunder. Men den mest långsiktiga investeringen är seo optimering. Sök seo hjälp av en webbyrå som har stor erfarenhet inom digital marknadsföring och seo optimering. Googstr har lyckats med sin sökordsoptimering, seo analys,  on page seo samt länkstrategi bli förknippad med begreppet, SEO Göteborg och bäst på SEO. Googstr står för “Google Search To Revenue” och betyder att vi följer ditt företags utveckling redan ifrån sökresultaten hela vägen till omsättning. 

Vad är seo?

SEO kan delas upp i 3 delar.

SEO, Sökmotoroptimering, sökordsoptimering eller SEO optimering utförs för att webbplatser ska kunna bli högt rankade. Detta arbete delas upp i 3 delar.

Del 1. Optimering av text-innehåll

Här är det en hel del optimering som krävs på din webbplats. Men 5 av de viktigaste är val av sökord, bra innehåll, Titeltaggar, url-struktur, meta-taggar och användarvänligheten av textens utformning. 

Del 2. Länkstrategi

Arbetet fokuserar på att blogg-sidor, sociala nätverk, informationssidor, nyhetssidor och forum länkar till webbplatsen som ska optimeras. Detta skapar auktoritet hos Google och andra sökmotorer. 

Del 3. Teknisk Optimering

Optimering görs för att minimera storleken av filer på webbplatsen för att sidan ska laddas upp så snabbt som möjligt. Arbete görs för att sidan ska vara mobilanpassad, enkelt att navigera i samt att alla interna länkningar är korrekta och att webbplatsen inte innehåller brutna länkar som inte leder någonstans. 

SEO-Sökmotoroptimering i GBG

Bra placering skapar affärer

Med en värld av möjligheter slåss företag om bästa möjliga synlighet på sökmotorer som Google

Genom avancerade mätningar och sammansättning av resultat som baseras på fakta kan Göteborgs egna SEO byrå Googstr hjälpa ert företag att avancera online och på så sätt öka omsättning.

Undrar du hur vi gör detta?

Lite SEO-Fakta

Övergår från en tankeprocess till att aktivt söka efter en vara eller tjänst online
93%
Av de som söker på Google lämnar inte första sidan
91.5%
Trafik får de som har en topp 3 placering
63%
SEO har genomsnittlig konverteringsgrad
15%
[prs_reviews aggregate_rating=1 random_reviews=1 limit_reviews=1 limit_reviews_number=5]