SEO HALMSTAD

Googstr levererar toppen-resultat på SEO i Halmstad

Sökordsoptimering i Halmstad

Ditt företag når bra resultat med hjälp av en avancerad sökordsoptimering och SEO analys. Googstr är bäst på SEO i Halmstad.

Topplacering skapar nya affärer

Inom marknadsföring handlar det om att synas! Synlighet skapar nya möjligheter och inom digital marknadsföring finns det olika sätt att hitta potentiella kunder.

 Vi på Googstr har insett att den mest långsiktiga investeringen görs via en utveckling av sökmotoroptimering eller SEO som det kort kallas. Ta hjälp av en webbyrå som är experter på området och hjälper ditt företag att synas högt upp hos sökmotorer som Google. ’’Google Search To Revenue’’ är vad Googstr kort står för och betyder att vi finns med dig och ditt företag hela vägen från ditt sökresultat fram till att arbetet genererat i en omsättning.

Behöver du utveckla din SEO?

SEO kan delas upp i 3 delar.

Sökmotoroptimering (SEO) och sökordsoptimering arbetar man med och utvecklar för att en webbplats ska synas högt upp i sökresultatet hos sökmotorerna.

Del 1. Optimering av text-innehåll

Optimering av texter. Här arbetar man med användarvänligheten av texternas utformning så som titlar och meta-taggar.

Del 2. Länkstrategi

Länkstrategi – arbetet fokuserar på att skaffa sig inlänkar till den sida som ska optimeras. Detta görs genom att externa hemsidor så som informationssidor, nyhetssidor och bloggar länkar till din hemsida som i sin tur skapar en högre auktoritet.

Del 3. Teknisk Optimering

Teknisk optimering – För att få en snabbare laddtid på hemsidan behöver man minimera storleken av bilder och filer på hemsidan. Den tekniska optimeringen handlar också om att få hemsidan att bli mobilanpassad och enkel att navigera i, samt ta bort alla brutna länkar som inte leder någonstans.

SEO Halmstad

Sökmotoroptimering i Halmstad

I dagens digitaliserade värld slåss företag som aldrig förr om bästa möjliga position och synlighet hos sökmotorerna.

Googstr arbetar med att hjälpa företag med just den här biten – att synas! Vi hjälper dig att avancera online som i sin tur ökar din omsättning. Detta gör vi genom en sammansättning av resultat och avancerade mätningar som baseras på fakta.

 

Vill du ha hjälp med detta? 

Lite SEO-Fakta

Övergår från en tankeprocess till att aktivt söka efter en vara eller tjänst online
93%
Av de som söker på Google lämnar inte första sidan
91.5%
Får de som har en topp 3 placering
63%
SEO har genomsnittlig konverteringsgrad
15%
Call Now Button