SEO HELSINGBORG

Googstr levererar topp-resultat på SEO i Helsingborg

Sökordsoptimering i Helsingborg

Googstr hjälper ditt bolag att nå bra resultat hos sökmotorerna. Detta gör vi med hjälp av en avancerad SEO analys och sökordsoptimering.

Synlighet skapar nya möjligheter

Med all konkurrens som idag finns på nätet gäller det att synas, det är ett känt faktum. Därför gäller det att satsa på rätt typ av marknadsföring. Det finns många olika sätt inom digital marknadsföring som gör dig synlig men vi på Googstr anser att den mest lönsamma investeringen görs via en satsning på just sökmotoroptimering eller SEO som det kort kallas.
Googstr är experter på SEO och hjälper mer än gärna ditt bolag att nå en topplacering hos Google. Googstr är kort för ’’Google Search To Revenue’’ och står för att vi är med hela vägen från ditt sökresultat till en topposition hos sökmotorerna som omvandlas till en omsättning.

Behöver du förbättra din SEO? Undrar du vad SEO innebär?

SEO arbetet kan delas upp i 3 delar.

Sökmotoroptimering (SEO) och sökordoptimering görs för att ditt bolag ska rankas högt hos sökmotorerna.

Del 1. Optimering av text-innehåll

Optimering av text. Här utvecklar man all text på webbplatsen och dess utformning. Optimering av Titlar och meta-taggad är exempel på detta.

Del 2. Länkstrategi

Länkstrategi. I länkstrategin fokuserar man på att skapa inlänkar och få externa webbplatser att länka till din webbplats. Detta gör att din hemsida skapar en högre auktoritet som i sin tur ger en bättre placering hos sökmotorerna. Därför är länkningar från andra informationssidor, bloggar och nyhetssidor väldigt bra.

Del 3. Teknisk Optimering

Teknisk optimering. Man vill ha en så snabb laddtid som möjligt på sin webbplats. Därför gäller det att minimera storleken på filer och bilder. Den tekniska optimeringen görs även för att upptäcka eventuella brutna länkar som inte leder någonstans och även för att hemsidan ska vara mobilanpassad.

SEO Helsingborg

Sökmotoroptimering i Helsingborg

Idag slåss företag på nätet om synlighet som aldrig förr.
Vi på Googstr hjälper ert företag att avancera och expandera online med hjälp av avancerade mätningar och en sammansättning av resultat som baseras på fakta.

Vill du höra mer om hur vi arbetar?

Rankning och utdelning

Till höger anges antal procent som varje placering på sökresultatet på Google genererar.
Första placering
32.5%
Andra placering
17.7%
Tredje placerin
11.4%
Fjärde placering
8.1%
Femte placering
6.1%
Sjätte placering
4.4%
Sjunde placering
3.5%
Åttonde placering
3.1%
Nionde placering
2.6%
Tionde placering
2.4%
Call Now Button