SEO LUND

Behöver du hjälp med
digital marknadsföring och SEO i Lund?

Sökordspotimering i Lund

Googstr hjälper ditt företag att nå en hög position i sökresultatet hos sökmotorerna med hjälp av en avancerad sökordsanalys och SEO.

Bra placering skapar nya möjligheter.

En topplacering i sökresultatet skapar framgång.

Att synas högt upp i sökresultatet hos sökmotorerna skapar fler möjligheter för ditt företag. Genom digital marknadsförning finns det idag flera olika sätt att nå ut till potentiella kunder. Vi på Googstr anser dock att man bör satsa på sökoptimering eller SEO som det kort kallas, för en långsiktig investering. Ta hjälp av en webbyrå som har spetskompetens inom området och hjälper ditt företag att nå en bra placering i sökresultatet 

Googstr står för ’’Google Search To Revenue’’ och betyder att vi kommer att arbeta med dig och ditt företag från dina sökresultat fram till det resulterat i en omsättning.

 

Vad är seo?

SEO kan delas upp i 3 olika delar.

Sökmotoroptimering (SEO optimering) och sökordsoptimering arbetar man med för att webbplatsen ska rankas så högt upp som möjligt hos sökmotorerna

Del 1. Optimering av texter på hemsidan

Här arbetar man med användarvänligheten av textens utformning. Titlar och meta-taggar är exempel på dessa.

Del 2. Länkstrategi

Länkstrategin fokuserar på att skapa– och skaffa sig inlänkar från externa sidor. Det kan vara från till exempel nyhetssidor, informationssidor och bloggar. 

Del 3. Teknisk Optimering

Här arbetar man med att optimera och minimera filerna på webbplatsen för att få en snabbare laddtid. Den tekniska optimeringen görs även för att det ska vara enklare att navigera på sidan och för att se till så att det inte finns några brutna länkar som inte leder någonstans.

SEO Lund

Sökmotoroptimering i Lund

I en digitaliserad värld slåss idag företag om topplaceringarna hos sökmotorerna för bästa synlighet. Via avancerade mätningar och en sammansättning av resultat hjälper vi på Googstr ditt företag att utvecklas inom digital marknadsföring för att nå nya potentiella kunder genom synlighet hos bland annat Google.

Vill du veta mer?

Lite SEO-Fakta

Övergår från en tankeprocess till att aktivt söka efter en vara eller tjänst online
93%
Av de som söker på Google lämnar inte första sidan
91.5%
Får de som har en topp 3 placering
63%
SEO har genomsnittlig konverteringsgrad
15%
Call Now Button