SEO MALMÖ

Vi hjälper ditt företag med internetmarknadsföring och SEO i Malmö

Sökordsoptimering i Malmö

Genom en avancerad sökordsoptimering och SEO analys når ditt företag en bra placering i sökresultatet. Googstr är bäst på sökmotoroptimering i Malmö.

Bra sökmotoroptimering skapar affärer

Det är ett känt faktum att synlighet skapar nya möjligheter för företag. Genom digital marknadsföring finns det olika sätt att nå ut till potentiella kunder, dock görs den mest långsiktiga investeringen via en satsning på sökmotoroptimering, eller SEO som det kort kallas. Förbättra SEO’n på din webbplats med hjälp av webbyrån som redan efter en kort tid blivit erkända som experter inom digital marknadsföring och SEO optimering. Googstr har lyckats med sin sökmotoroptimering, SEO analys, on page SEO samt sin länkstrategi. 

Är du ute efter SEO hjälp? Går du runt och tänker, vad är SEO?

SEO arbetet kan delas upp i 3 delar.

SEO, Sökmotoroptimering (SEO optimering) och sökordsoptimering utförs för att din webbplats ska rankas högt i sökmotorernas sökresultat.

Del 1. Optimering av text-innehåll

Optimering av innehåll på hemsidan i form av text, så som titlar, meta-taggar och användarvänligheten av textens utformning. 

Del 2. Länkstrategi

Länkstrategi – där arbetet handlar om att få så många länkningar som möjligt från externa webbplatser så som bloggsidor, informationssidor, nyhetssidor osv. Detta skapar en högre auktoritet hos sökmotorer som bland annat Google.

Del 3. Teknisk Optimering

Teknisk optimering – Optimering görs genom att minimera storlekar av filer och liknande på webbplatsen för att sidan ska ladda så snabbt som möjligt. Arbetet görs även för att hemsidan ska vara mobilanpassad, enkel att navigera i, samt att alla länkar är korrekta så att det inte finns några brutna länkar som inte leder någonstans.

SEO Malmö

Sökmotoroptimering Malmö

I en värld av möjligheter blir det naturligt att företag slåss om bästa möjliga placering och synlighet hos Google och andra sökmotorer.

 

Googstr hjälper ditt företag att avancera och expandera online vilket resulterar i en ökad omsättning, genom avancerade mätningar och en sammansättning av resultat som baseras på fakta. 

Rankning och utdelning

Till höger anges antal procent som varje placering på sökresultatet på Google genererar.
Första placering
32.5%
Andra placering
17.7%
Tredje placerin
11.4%
Fjärde placering
8.1%
Femte placering
6.1%
Sjätte placering
4.4%
Sjunde placering
3.5%
Åttonde placering
3.1%
Nionde placering
2.6%
Tionde placering
2.4%
Call Now Button