SEO STOCKHOLM

Vi hjälper ert företag med online marknadsföring och SEO i Stockholm

Googstr optimerar
din SEO i Stockholm

Bra placering skapar affärer

Det är ett känt faktum att synlighet skapar nya möjligheter för företag inom marknadsföring. Det finns olika sätt att nå ut till potentiella kunder genom digital marknadsföring, men vi anser att den mest långsiktiga investeringen görs via sökmotoroptimering. Förbättra din SEO med hjälp av en webbyrå som redan efter kort tid blivit erkänd som experter inom digital marknadsföring och SEO optimering. Googstr är kort för ’’Google Search To Revenue’’, vilket betyder att vi är med genom hela utvecklingen från dina sökresultat fram till det genererat en omsättning. 

Sökmotorer arbetar under radarn på ett sätt som ingen vet. All information idag är spekulationer och taget efter egna erfarenheter. Men de viktiga delar som man vet idag har betydelse är att sökmotoroptimera genom sökordsnalys med hjälp av sökordsplaneraren kombinerat med en utförlig konkurrentanalys. Det är mycket enkelt att komma på bra namn och köpa ett domän. Det är dock svårare att del bygga en snygg och funtionell hemsida med hjälp från duktiga webbdesigners och webbutvecklare. Varken förfina webshopen med fina bilder eller putsa på designen försäkrar om att du når konvertering så länge dina sidor inte är sökordsoptimerade med rätt sökordsoptimering. Konverteringsgraden är beroende i första hand av trafik.

Går du runt och tänker; Vad är SEO? Eller vill du förbättra sin SEO?

SEO arbetet kan delas upp i 3 delar:

Sökmotoroptimering (SEO), Sökordsoptimering eller SEO optimering utförs för att din webbplats ska rankas högt hos sökmotorerna.

Del 1. Optimering av text-innehåll

Optimering av allt text-innehållet på hemsidan så som titlar, meta-taggar och användarvänligheten av textens utformning.

Del 2. Länkstrategi

Länkstrategi där arbetet fokuserar på att optimera webbsidan, genom att få länkar via externa informationssidor, nyhetssidor, blogg-sidor och sociala nätverk. Länkstrategin skapar en högre auktoritet hos Google och andra sökmotorer. 

Del 3. Teknisk Optimering

Teknisk optimering – Optimeringen görs för att minimera storleken av filer på webbplatsen för att sidan ska få en så kort laddningstid som möjligt. Arbete görs även för att sidan ska vara mobilanpassad, enkel att navigera på samt att man ser till så att alla interna länkningar är korrekta och inte innehåller några brutna länkar. 

Sökmotoroptimering
i Stockholm

SEO Stockholm

Med en värld av möjligheter slåss företag om bästa möjliga placering och synlighet hos sökmotorer som Google. Vi på Googstr hjälper ert företag att expandera online och öka försäljningen genom avancerade mätningar och en sammansättning av resultat som baseras på fakta som i sin tur genererar i en ökad omsättning.