Ny eller förbättrad hemsida?

Din webbsida är ditt företags
ansikte utåt.

Med en elegant design, funktionell struktur samt optimerad innehåll når ditt företag framgång online.

Design som skapar känslor

Moderna mönster som berör

Att bygga hemsidor handlar om konkreta resultat, som till exempel att öka omsättning, nå nya kundgrupper eller effektivisera verksamheten. Googstr bygger iögonfallande hemsidor av toppkvalitet utifrån varje kunds specifika önskemål, behov och målsättningar. 

bäst-på-webbdesign

Företagets behov
i fokus

Byggnation från grunden

Vi skapar anpassade lösningar som ger bästa resultat för såväl era besökare som era placeringar på Google. Vårt mål är att leverera användarvänlig och lätthanterlig webbsida. Därför bygger vi din hemsida i WordPress, världens i särklass mest populära verktyg för hemsidor.

Responsiv design

Mobil, surfplatta eller dator?

Enligt statistik kommer mer än 60% av all datatrafik på internet ifrån mobila enheter. Detta betyder att icke mobilanpassade eller responsiva webbsidor riskerar att bortprioriteras av Google. Detta resulterar i att ditt företag missar att nå ut till en stor mängd potentiella kunder. Fråga oss om hur vi kan få just ditt företag att synas rätt bland mobila enheter. 

Ta första steget!
Kontakta oss!

Ta reda på vilka åtgärder som krävs för att nå nästa nivå med hjälp av den digitala marknadsföringen.

  • Har ditt företag rätt webbsida?
  • Hur bra rankas ni på Google?
  • Har ni bra närvaro på sociala medier?
Få hjälp med din digitala marknadsföring hos googstr.se

Vi är först på google!

Tack vare Googstr och deras know-how....

Få hjälp med din digitala marknadsföring hos googstr.se

Googstr hjälpte vår reparationskedja Fix My Phone att nå första platsen på Google. Googstr´s arbetssätt blev en succé för vår verksamhet. Tack vare detta har vi ökat vår omsättningen till över 50 miljoner kronor. Vi har på grund av detta lyckats utöka verksamheten genom att öppna allt fler butiker. Därmed har vi idag 25 butiker i Sverige. Det var verkligen värt pengarna som investerades för att i gengäld få högre avkastning.  Googstr rekommenderas starkt till företag som vill expandera med hjälp av digital marknadsföring och kort sagt öka omsättningen.

Close Menu