SEO JÖNKÖPING

Googstr levererar grymma resultat på SEO i Jönköping

Sökordsoptimering i Jönköping

Vi på Googstr får ditt företag att synas högt upp i sökresultatet hos sökmotorerna. Tillsammans med en avancerad SEO analys och sökordsoptimering garanterar vi din webbplats en topplacering.

Synlighet skapar nya affärer

Det finns tusentals bolag på nätet idag som erbjuder samma produkter och tjänster, därför gäller det att satsa på rätt typ av digital marknadsföring för att nå ut till potentiella kunder för att bli ledande på just din marknad. Vi på Googstr anser att en topplacering hos sökmotorer som Google ger dig försprång, och rekommenderar därför att du bör satsa på just SEO för en långsiktig lönsamhet.
Vi på Googstr är experter på området och hjälper ditt företag att nå en bra placering i sökresultatet hos sökmotorerna. Googstr står för ’’Google Search To Revenue’’ och betyder att vi är med dig från ditt sökresultat till att topplaceringen resulterat i en omsättning.

Vill du förbättra din SEO? Undrar du vad SEO är?

SEO kan delas upp i 3 block.

Sökmotoroptimering eller SEO som det kort kallas och sökordsoptimering görs för att få din webbplats att ranka högt hos sökmotorerna.

Del 1. Optimering av texter

Man arbetar med att optimera textinnehållet på webbplatsen för att skapa relevans. Optimering av meta-taggar och titlar på dessa. 

Del 2. Länkstrategi​

För att bygga en högre auktoritet för din webbplats är det bara att få länkningar till webbplatser från externa hemsidor som blogga, informationssidor och nyhetssidor. Detta arbetet bidrar till en bättre placering hos sökmotorerna.

Del 3. Teknisk Optimering

Det är bra att minimera storleken på bilder och filer på webbplatsen för att få en snabbare laddtid. Arbetet utförs även för att göra det enklare att navigera på sidan och för att hemsidan ska vara mobilanpassad. Det är i det här arbetet även viktigt att kolla upp så att hemsidan inte innehåller några brutna länkar. 

SEO Jönköping

Sökmotoroptimering i Jönköping

I dagens digitaliserade värld slåss företag om topplaceringarna hos sökmotorerna för bästa synlighet.
Vi på Googstr hjälper dig att nå dessa! En hög position hos Google kommer att generera i ökad omsättning.

Vill du veta hur vi arbetar?

Lämna en intresse-anmäla så återkommer vi fortast möjligt.

Lite SEO-Fakta

Övergår från en tankeprocess till att aktivt söka efter en vara eller tjänst online
93%
Av de som söker på Google lämnar inte första sidan
91.5%
Får de som har en topp 3 placering
63%
SEO har genomsnittlig konverteringsgrad
15%
Call Now Button